Endelig fjortiss! :-D +bilder

Da er jeg endelig 14! (selv om jeg har sakt det i sikkert et halvt år nå at jeg er 14 xD ) men men! Vi har ikke feiret den enda, siden vi er på fjellet, men det blir neste uke! Jeg fikk gaven av mamma og pappa før pappa dro på arbeid i nordsjøen som var sølv øredobbene som hører til kystdrakten jeg skal ha på konfirmasjonen min neste år. Var litt kjedelig gave, så jeg syntes de kunne kjøpe et par sokker til meg! Haha, bilde kommer senere!
Så her kommer noen bilder fra idag, kjedet meg sånn xP BEKLAGER AT DET ER MOBIL BILDER, MEN JEG HAR MISTET MINNEKORTET TIL KAMERAET MITT... :-P skal kjøpe meg nytt.
-Irene <3

2 kommentarer

Mette

16.08.2012 kl.18:37

Gratulerer <33 Du er forestten kjempe pen! :-D

Emilie Berntzen

16.08.2012 kl.18:38

Sv; Det er ikke så lett å ikke høre på de, når de sier det til deg flere ganger, og det er ikke akkurat noe man bare kan ignorer heller, spesielt når du har hørt det veldig lenge og veldig mange ganger, man blir veldig lei til slutt ;)

Skriv en ny kommentar

Berit Bergem

Berit Bergem

16, Skaun

Går på meldal videregående skole, design og håndtverk. Interessene mine er hest, sang, musikk, twintip, snowboard, skating, dans og venner! På bloggen kommer jeg til å skrive om alt egentlig.. alt fra hverdagen til ja.. haha vi får se :) Instagram: oreokakeee Vine: oreokakeee snapchat: oreokakeee

Kategorier

Arkiv

hits