Dør... ftw;P

haha, jah.. dette blir blogging for to dager på et inlegg.. haha:P faktisk så gjorde jeg ingen ting på tirsdag..;P var bare på skolen.. kom hjem og gjorde lekser, spiste, drakk, tv, så ble det natta..:L haha;P men i går så var jeg med Julie, moren og søstra til Tiller da ;) der var vi på flere plasser.. :L haha.. 1. Tillertorget, 2. City cyd, 3. stor M (der så vi noen venner fra klassen og.. de så faktisk mot der vi var..og jeg og julie vinka som noen galinger der vi satt. men de så oss selfølgelig ikke... ) 4. Postkontoret elns.. haha, 5. Bestemoren til Julie, 6. Toysorus elns,7 Mc donald.. ;P jah... de ble ikke skrevet i rekkefølge da;P og heldige meg møtte jo Ingeborg på City Cyd! ;) haha, ingeborg er en av mine beste venner som jeg nesten bare møter kansje hviss jeg er heldig 3 helger på sommeren ;) så ble veldig glad når hun ropte navnet mitt.. haha.. veldig morsomt å høre på at jeg balbler ivei om dette? haha.. venn deg til det.. det er noe jeg er veldig flink til.. meeeen skal prøve å skjerpe meg..

så var det dagen i dag da.. okå..... hmmmm.... jo.. vi fikk en ny elev i klassen i dag også ;) Kirsti heter hun, hun gikk på skolen fra før av.. men hun bytta klasse! ;) ble veldig glad for at hun flytta til min klasse jeg ;) fikk faktisk til matte'n i dag og! jeg er SYKT GOD!! ;D ftw! ;o haha;P jeg er dessverre ikke noe matteskjenni.. var det helt til i 7'ende.. hmm.. jah.. skal ikke skrive noe om de problemene nå.. prøver å glemme heeele 7'ende.. haha;P jaujau.. ellers da? har dere det bra? ;) btw.. ble ikke ferdig med å fortelle.. hhaaha(stakkars dere) btw.. så er det ikke noe mere å fortelle.. jah..

skal prøve å se litt på tv og slappe litt av og ha 40 000 puter under kne'et .. har sykt vondt i det.. har hatt gym i dag shu.. hoppe sånn hinderting og hoppe lengde er virkelig noe knærne mine ikke tåler.. haha.. skal prøøøve å huske det til neste gang.. husker aldrig det, får det er faktisk noe av gymmen jeg liker:L lixom nederst på listen over beste gymtimer.. haha.. lol;P men nå skal jeg ikke bable noe mere for kne'et mitt er for jæv**g nå ;\ snakkes da;)


haha, jeg ønsker meg den! ;o haha.. ble "forelsket" i den på butikken.. haha .. neida;P men en dag er den min;) bare vent og se!<3

.Berit<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Berit Bergem

Berit Bergem

16, Skaun

Går på meldal videregående skole, design og håndtverk. Interessene mine er hest, sang, musikk, twintip, snowboard, skating, dans og venner! På bloggen kommer jeg til å skrive om alt egentlig.. alt fra hverdagen til ja.. haha vi får se :) Instagram: oreokakeee Vine: oreokakeee snapchat: oreokakeee

Kategorier

Arkiv

hits