Filmtips; what happens in Vegas

Siden det er søndag og kose kveld før skoleuka starter igjen ville jeg bare gi dere et filmtips! Jeg har sett "What Happens In Vegas" mange ganger, men jeg blir ikke lei. Se den du også da vell! Tema i kveld: romantisk komedie.
HANDLER OM: En nokså
bomsete møblsnekker og en avgjort strømlinjeformet aksjemegler møtes til felles opptur etter hver sin nedtur: En skikkelig hopsa-heisann-rangel i Las Vegas. Morgenen etter, derimot, er ikke allverden. Fyllesjuka er tjukk som giftgass. Og - jøss! - de har giftet seg! Bedre blir det ikke når den ene vinner jackpott og tre millioner dollars på et enarmet banditt - med kvartdollaren til den andre! Spørsmålet blir bare: Hvordan sikre seg pengene, sikre tilbørlig avstand til ektemaken man hatefullt vil skille seg fra - og, selvfølgelig blir forelsket?

Q. Har du sett filmen før ??
Q. Hva skal du senere i kveld ??
-Irene <3

Jeg linker og kommenterer bloggene deres snart for de som har kommentert på inlegget lengre ned på siden :-)

Én kommentar

.

26.08.2012 kl.16:13

Elsker den filmen! :D

Skriv en ny kommentar

Berit Bergem

Berit Bergem

16, Skaun

Går på meldal videregående skole, design og håndtverk. Interessene mine er hest, sang, musikk, twintip, snowboard, skating, dans og venner! På bloggen kommer jeg til å skrive om alt egentlig.. alt fra hverdagen til ja.. haha vi får se :) Instagram: oreokakeee Vine: oreokakeee snapchat: oreokakeee

Kategorier

Arkiv

hits