Skole-Leger uten grenser

Hei, vi har sånn prosjekt på skolen nå i samfunnsfagen.. der skal vi lage en blogg om hva leger uten grenser gå ut å osv.. om hvordan de har det de som er med i krigen, de som bor i slummen.. osv.. jeg har bloggen sammen med ei veninne som heter Kirsti, og bloggen heter www.brydeg.blogg.no. gjerne besøk den ;)

leger uten grenser hjelper folk som har det ja rett og slett helt for jævig.. (unskyld ordet) de som jobber der tjener mindre enn minstelønna i Norge! teit.. de hjelper mennesker i nød.. så skal de nesten ikke få betalt..de risikerer ofte livet sitt med å hjelpe de.. pga. at de drar til land der det er krig. synes de skal få bedre betalt jeg, noen som er enige? hmm.. ja ivertfall.. besøk også gjerne www.legerutengrenser.no!


tok dette bilde fro at det er på siden om vold, vodltekt og sånt :L

-Berit<3


Én kommentar

Fast lesar

05.09.2012 kl.19:20

Enig der, de er for jevelig -.- elsker bloggen dokers ! <3<3

Skriv en ny kommentar

Berit Bergem

Berit Bergem

16, Skaun

Går på meldal videregående skole, design og håndtverk. Interessene mine er hest, sang, musikk, twintip, snowboard, skating, dans og venner! På bloggen kommer jeg til å skrive om alt egentlig.. alt fra hverdagen til ja.. haha vi får se :) Instagram: oreokakeee Vine: oreokakeee snapchat: oreokakeee

Kategorier

Arkiv

hits