Two and a half men lol

Heiia, sitter og halvsåver mens jeg ser two and a half men.. haha er så sykt teøtt og sliten.. aner ikke hvorfor.. bkir vell tidlig kveld på meg.. ;s tengte at jeg skulle kjøpe meh noen nye filmer nå til helgen.. begynner å gå lei av mine, såeh.. noen forslag? Er åpen for alt men liker best romantisk komedie action og krim:) hva gjør dere? Skolelei? Haha jeg er det allerede.. orker snart ikke mere. Men jeg må.. har tenkt å faktisk bli noe i livet så jah.. vil ikke bli kassadame på prixen.. celdig får som vil det, men det er også bra at det er folk som faktisk vil bli det! :) sorry for at jeg ikke har sånn avsnitt.. det blir mye rot og sånt når jeg mobilblogger.. og da kan det bli mye skrivefeil og..
Btw.. har dere noe musikktips?:) har også gåttlei av musikken jeg har.. haha :p men da blogger jeg mere i morgen eller senere:)!

-berit<3

2 kommentarer

fast lesar

06.09.2012 kl.07:13

Film tips, sex drive

musikk tips, selina gomez

<3<3<3<3<3<3

Gjertud

06.09.2012 kl.07:15

Elsker bloggen! Leser den hver dag! :-) <3

Skriv en ny kommentar

Berit Bergem

Berit Bergem

16, Skaun

Går på meldal videregående skole, design og håndtverk. Interessene mine er hest, sang, musikk, twintip, snowboard, skating, dans og venner! På bloggen kommer jeg til å skrive om alt egentlig.. alt fra hverdagen til ja.. haha vi får se :) Instagram: oreokakeee Vine: oreokakeee snapchat: oreokakeee

Kategorier

Arkiv

hits