Eggedosis

Heei!
Nå har jeg lagd eggedosis! En kopp med vanlig eggedosis og en med sjokolade:) jeg synes den med sjokolade er best.. men får bare til å spise 1-5skjeer.. haha hva synes du er best? :) prøv deg fram og lag det selv:)
-berit

3 kommentarer

Edel Kristina

24.09.2012 kl.18:32

Hvordan lager man eggedosis sjokolade? Haha har aldri hørt om det før jeg!

Berit Bergem

24.09.2012 kl.19:01

Edel Kristina: du kan vell å lage vanlig eggedosis? hviss vi sier at du har 2 egg og kansje 1-2 dl sukker( prøv deg frem), så kan du ha ca. 1-2 spiseskjeer sjokolade eller "oboy". du må bare prøve deg fram! ;) du kan også prøve å ha sånn kokesjokolade biter oppi eggedosisen etter at den er ferdig, men da må du jo selvfølgelig dele opp sjokoladen i veldig småe biter! ;) hviss det er noe annet du lurer på innen matlaging så kan du kommentere et inlegg eller sende meg en melding på facebook: Berit Bergem :) så skal jeg prøve å forklare det, hviss jeg har lagd det før! ;)

Hanne Eide -

26.09.2012 kl.15:42

hørtes godt ut! :)

Skriv en ny kommentar

Berit Bergem

Berit Bergem

16, Skaun

Går på meldal videregående skole, design og håndtverk. Interessene mine er hest, sang, musikk, twintip, snowboard, skating, dans og venner! På bloggen kommer jeg til å skrive om alt egentlig.. alt fra hverdagen til ja.. haha vi får se :) Instagram: oreokakeee Vine: oreokakeee snapchat: oreokakeee

Kategorier

Arkiv

hits