Leng sia sist dude

Følte bare for å si DUDE i overskrifta, ikke spørr meg hvorfor.... men uansett så har jeg ikke blogget på LENGE, før så blogget jeg jo 2-4 ganger om dagen, å da var det Berit som ikke gadd å blogge. Vet ikke hvorfor jeg ikke har blogget jeg, kanskje for at jeg har hatt det så SINNSYKT travelt i det siste, har ikke tid til å sove engang :O Men nå lover jeg og begynne å blogge igjen å vis jeg stopper igjen så er det bare å brase inn på rommet mitt å bitch-slappe meg. Å nei jeg skal ikke fortelle hvorfor jeg har det så travelt, kommer bare til å kjede livet av dere, da snakker jeg om trening, lekser osv.

overreagert bilde delux! men det var fra den tiden jeg hadde sykt mørkt hår, nå har jeg en litt mer varm blond farge siden fargen har gått ut, jaja.

PS. ser at statestikken på lesere er lav nå for tiden?? BERIT du må begynne å kommentere tilbake du også! Så nå skal jeg få statestikken til å løpe løpsk ;-)

Måtte bare ha ett bilde til, ble så rart uten... Dette er headeren på min egen blogg, http://ireneaunh.blogg.no

-Irene<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Berit Bergem

Berit Bergem

16, Skaun

Går på meldal videregående skole, design og håndtverk. Interessene mine er hest, sang, musikk, twintip, snowboard, skating, dans og venner! På bloggen kommer jeg til å skrive om alt egentlig.. alt fra hverdagen til ja.. haha vi får se :) Instagram: oreokakeee Vine: oreokakeee snapchat: oreokakeee

Kategorier

Arkiv

hits