Dag 5

Heii! unskuld.. hehe.. ble litt seint dette.. :L ja.. just a reasound that i don't tell.. haha!   ehmm..  back on track nå! :) (er det ikke det de sier?)

okei, dag 5 skulle jeg skrive et innlegg om en kjendis som betyr noe for meg elns ;)

 

(har skrevet om henne før)

Christina Aguilera:

 

Christina Maria Aguilera ble føst 18. desember 1980 i Staten Island, New york, og er en amerikansk popsangerinne med latinamerikansk bakgrunn. til sammen har hun solgt mer enn 42 miliones album.

Christina ble født i New York til foreldrene sine. Faren hennes er født i Ecuador. Christinas far var voldelig mor moren, henne selv og søsteren hennes, noe som har preget mue av musikken hennes. Moren og faren skilte seg da hun var sju år gammel. sammen med søsteren (Rachel) og moren, flyttet de til aguileras bestemor i Pittsburgh. Det var bestemoren som oppdaget hennes santalent, da hun sang for bamsene sine før hun skulle legge seg.

 

Siden hun var i ung alder deltok hun på mange ulike sangkonkuranser, og ifølge tv-programmet VH1 var hun så suksessfull at konkurrenter pleide å trekke seg hvis de fikk vite at de skulle konkurrere med henne. og før hun fyldte 5 år, kunne hun alle sangene fra musikalen "Sound of Music"

Når Christina var 12 år gammel ble hun medlem at The Mickey Mouse Club, sammen med andre superstjerner som: Britney Spears, Justin Timberlake, JC Chasez og Keri Russel. Hun ble omtalt som "Den lille jenta med den store stemmen" på den tiden.

 

 

I 1999 fikk hun et stort gjennombrudd med sangen "Genie in a Bottle" fra hennes debutalbum som ble utgitt samme år. Etter det første albummet ble det utgitt er spansk album Mi Reflejo i 2000, samme år som hennes tredje album, men det var på engelsk og ble gitt ut under tittelen "My kind of chrismas".

I 2010 debuterte Aguilera som skuespiller i musikalen Burlesque sammen med artisten Cher. Videoen handler om en jente som drar til Los Angeles for å bli stjerne. Til tross for at svært mange musikkartister har debutert med videoer som går ut på at artisten er en anonym person som deretter oppnår berømmelse, fikk Burlesque gode kritikker. Også de norske avisene viste seg positive til filmen.
Christina er på en måte et forbilde for meg på grunna av sangstemmen hennes og at hun er så erlig! hun tørr og være seg selv:)

 

Håper du likte det ;)

-Berit<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Berit Bergem

Berit Bergem

16, Skaun

Går på meldal videregående skole, design og håndtverk. Interessene mine er hest, sang, musikk, twintip, snowboard, skating, dans og venner! På bloggen kommer jeg til å skrive om alt egentlig.. alt fra hverdagen til ja.. haha vi får se :) Instagram: oreokakeee Vine: oreokakeee snapchat: oreokakeee

Kategorier

Arkiv

hits