Revy-uka

Heisann! :)

Kjeder meg sykt nå.. så tenkte jeg kunne lage et inlegg om forrje uke!:)

Mandag startet revy-uka, eller vibhar jo holdt på med rvevyen siden november, men det var denne uka det startet helt! :) før var det bare en eller annen time nå og da, og forje uke var det bare revy hele tiden! :) som sakt startet alt på mandagen, og da startete vi med dansesketsjen og "gloria" eller "happy feet" da:p jeg husker ikke så mye, men tror det var da vi gikk gjennom dansene og sånt! :) tirsdag fortsatte vi med dansesketshen, tror vivstartet på åpningsdansen og... sånn fortsatte det på onsdagen.. så først på torsdagen gjennomførte vi hele revyen og fikset på ting og sånn at alt skulle bli helt perfekt!:)

På fredag rakk vibog gjennomføre den en gang før vi skulle framføre for 8 og 9'ende :) gikk kjempebra! Hehe.. så var skolen ferdig og elevene på 10 trinn ble gjenn på skolen og spiste og fiksa ting og sånt til framføringa som skulle være klokka 5 for foreldre og familie.. :) det gikk veldig bra! Og noe som var ganske rart.. synes jeg da.. var at jeg ikke var nervøs eller noe! :o haha! Jaja :) hihi, så kooooos! :)

Ligger flere bilder på www.avisa-st.no elns:)

-berit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Berit Bergem

Berit Bergem

16, Skaun

Går på meldal videregående skole, design og håndtverk. Interessene mine er hest, sang, musikk, twintip, snowboard, skating, dans og venner! På bloggen kommer jeg til å skrive om alt egentlig.. alt fra hverdagen til ja.. haha vi får se :) Instagram: oreokakeee Vine: oreokakeee snapchat: oreokakeee

Kategorier

Arkiv

hits