Byen!

Heiia :)
I dag har jeg vært først på skolen :s haha, trodde faktisk det skulle bli en kjedelig depresjonsdag.. men faktisk så var det ganske morsomt:) lenge siden jeg har ledd så mye på en dag! :D etter skolen dro jeg og Inga til byen å ventet til klokka skulle bli kvart på 6 så vi kunne ta bussen tilbake, og dra på møte på skolen, pga avsluttnings/fest komiteen ;) haha! Inga hadde 50 kr, så 40 kr til buss og 10 kr til en burger på henne! :p hun fikk låne penger av meg da ;) haha! Vi kjeda oss sånn at vi faktisk gikk rundt i byen og lette etter penger :o lol.. fritids til 1000 xD men her er noen bilder fra dagen! :

Før jeg dro på skolen

Hadde fysak i sistetimen, så jeg og Julie gikk rundt elistranda! :o rakk det akkurat! :)

Så var vi kommet til at vi gikk å lette xD ikke oenger her.. men fugler da!

Var ikke penger her heller.. haha! :)

Trist Inga :/

Aww^^

Inga: han står sånn hær! :D

Så gikk vi på torget å satte oss.. endte oppnmed at jeg gikk.. haha! Stakkar.. ingen fremmede ble med på å synge..

Det var det! Har en følelse på at jeg er veldig flink på å ta bilder av andre.. men ikke meg selv.. bare en følelse altså! :)

-Berit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Berit Bergem

Berit Bergem

16, Skaun

Går på meldal videregående skole, design og håndtverk. Interessene mine er hest, sang, musikk, twintip, snowboard, skating, dans og venner! På bloggen kommer jeg til å skrive om alt egentlig.. alt fra hverdagen til ja.. haha vi får se :) Instagram: oreokakeee Vine: oreokakeee snapchat: oreokakeee

Kategorier

Arkiv

hits