Forige helg!

Først på jeg bare beklage at jeg ikke har blogget i det siste! :/ har vert opptatt hele tiden fra jeg hat stått opp til jeg har lakt meg.. har faktisk startet på rommet keg skal "flytte" til! :) kommer mer om dette senere!

Forrige helg:

Da ble jeg tvunget til å bli med på campingen.. selv om bestejentene skulle ha avsluttningsfest! :o dålig gjort av pappa synes jeg.. det er liksom det siste vi kommer til og ha sammen fordi neste år blir vi alle splittet opp på forskjellige skoler :/ men uansett! Jeg måtte bli med fordi det skulle være sånn 2CV klubb der.. det kom sånn 15 biler dit + de på hele campingen da.. det var fest på kveldene å aktiviteter om dagene.. her kommer bilder av en av aktivitetene, kjøre i blinde mens en som sitterpå skal forklare veien:

-Berit

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Berit Bergem

Berit Bergem

16, Skaun

Går på meldal videregående skole, design og håndtverk. Interessene mine er hest, sang, musikk, twintip, snowboard, skating, dans og venner! På bloggen kommer jeg til å skrive om alt egentlig.. alt fra hverdagen til ja.. haha vi får se :) Instagram: oreokakeee Vine: oreokakeee snapchat: oreokakeee

Kategorier

Arkiv

hits